L’estudi

Reforma d’un estudi a Bordils

Bordils, Girona  I  2020

La situació viscuda durant el confinament de la passada primavera ha fet que molta gent es replantegés els espais de casa seva i la manera d’habitar-hi. Estances que no es feien servir han guanyat importància i s’ha fet imprescindible adequar-les a les noves necessitats.

Amb la premissa d’adaptar-se a l’espai existent ja que no es volien realitzar obres es decideix convertir un espai sense ús on s’hi anaven acumulant objectes que ja no es feien servir en un espai per estudiar-hi, treballar-hi i relaxar-se.

Optant per un mobiliari dissenyat a mida es resol la separació i la definició dels dos espais de la sala amb un moble que combina diferents usos: s’utilitza per a l’emmagatzematge, fa de filtre entre els dos espais i serveix de suport de la taula. Aquest moble combina un sòcol de fusta amb les lleixes de ferro, que s’ha deixat al natural perquè se n’apreciïn les imperfeccions.

Fusteria: Modersa

Serralleria: Ferro Calent

Pintura: El Pintor de la Carretera

Fotografia: Estudio Renderia