Qui som

La nostra adreça web és: http://undosarquitectura.cat.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Formularis de contacte

undos arquitectura cooperativa sol·licita les dades personals  com són: nom, cognoms i direcció de correu electrònic amb la finalitat de respondre a les preguntes.

Formularis de subscripció a contingut

undos arquitectura cooperativa sol·licita les dades personals  com són: nom, cognoms i direcció de correu electrònic per tal de gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins i informació.

Cookies

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom i l’adreça de correu electrònic en les cookies. Això és per la vostra comoditat perquè no hageu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Google Analytics és un servei d’analítica web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware que la seva oficina principal està a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Estats Units. Trobaràs més informació a: https://analytics.google.com

Amb qui compartim les vostres dades

Les dades no es compartiran amb ningú aliè a l’empresa, excepte obligació legal o permís del mateix usuari.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren al butlletí, també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Informació de contacte

ESTEL JOU  I  RAMON HERAS
Carretera Palamós, 91 – Bordils
660 26 40 05  I  628 49 37 93