Sabeu la típica idea que surt en un dinar i quan te n’adones ja hi ets pel tros? Així és com va néixer undos arquitectura cooperativa.

Som l’Estel i en Ramon, els dos som arquitectes i ens vam conèixer fa un temps treballant en un estudi d’arquitectura de l’Empordà. Hi havia algunes coses que no ens encaixaven i vam veure que la nostra manera d’entendre l’arquitectura és més propera, aquella que té en compte les petites coses, i no tant aquella arquitectura de revista pensada només perquè quedi bé a les fotos.

A partir d’aquí es va engegar la màquina… trobades, pensar, discutir, valorar, fer llistes… moltes llistes! Mentre decidíem com volíem ser, com ens organitzaríem, anàvem arreglant el local de Bordils.

A més a més, volíem que undos arquitectura cooperativa fos un lloc on les relacions laborals i personals fossin un dels pilars, i per això vam prendre algunes decisions essencials: som una cooperativa d’arquitectes, ens organitzem de manera horitzontal, practiquem l’ajuda mútua, la responsabilitat ecològica i social, la democràcia interna, l’equitat, la solidaritat i valorem les relacions personals.

Però undos arquitectura cooperativa encara és més que això, és també acompanyament, rigor, solucions, confiança, il·lusió,… i perquè no, també alegria! Com als vostres arquitectes, quan comencem un projecte volem saber com sou, com viviu, quines manies i quins gustos teniu… us escoltem i ens adaptem a cadascun de vosaltres, projectant casa vostra a la mida de les vostres vides.

T’acompanyem?