Llum!

Reforma i intervenció en façana en una casa al barri vell de Celrà

Celrà, Girona  I  2014

La Coral·lí, l’Albert i la Queralt volen tenir més llum i ventilació al menjador i al lavabo. L’habitatge va patir una reforma general l’any 2007 de la mà de Pere Martínez. En aquell moment degut a la normativa existent no es van poder projectar finestres al Pati Feliu. Actualment aquest espai recollit del barri vell de Celrà, és un espai públic, i amb el canvi de normativa urbanística s’han pogut obrir les finestres a aquest espai, millorant la qualitat de l’espai interior de l’habitatge.

Les finestres s’emmarquen en un marc d’acer corten, de manera que es vegi clarament quines finestres són noves i quines eren les existents en el moment de la reforma.

Amb el remenament de les obres, s’ha aprofitat per a fer una petita reforma al bany, col•locant una mampara i canviant el plat de dutxa per un de més fàcil neteja.

Fotografia: Guille Pacheco

Reforma de casa a Celrà
Rehabilitació habitatge a Celrà
Reforma de casa a Celrà