participació ciutadana amb el projecte de Conjunció a Surtdecasa Empordà

Ens han publicat un article a la revista digital Surt de Casa Empordà sobre el nostre projecte CONJUNCIÓ. És un projecte que ofereix acompanyament tècnic en processos participatius on es posi el focus en la transformació urbana dels municipis de l’entorn. És un projecte conjunt amb l’Engranatge Cooperatiu.

Fruit d’aquesta voluntat de construir conjuntament, decidim crear el projecte CONJUNCIÓ. Oferim acompanyament tècnic en processos participatius on es posi el focus en la transformació urbana dels municipis del nostre entorn (ja sigui per cercar propostes per un barri sencer o un carrer, fins a decidir quins usos ha de tenir un equipament concret, entre d’altres). CONJUNCIÓ és la nostra aportació a la generació de diàlegs entre disciplines per tal de donar lloc a nous processos de creació i canvi. Processos que s’enfoquin cap a la investigació i l’aprenentatge col·lectiu, la participació activa de les persones i l’anàlisi crítica de la realitat, fixant-se com a objectiu esdevenir eines i mitjans per a l’apoderament, la pràctica transformadora i el canvi social.

Us animem a llegir-lo!

Link a l’article: https://surtdecasa.cat/emporda/activat/conjuncio-la-participacio-com-eina-dapoderament-i-aprenentatge-collectiu

Més informació:

https://www.lengranatge.cat/

http://www.undosarquitectura.cat/