S’acaba l’any i toca fer balanç

Tot i dificultats que ens hem anat trobant durant tot aquest any, ens quedem amb les coses positives. I no podríem estar més contentes ni ens pot apassionar més la nostra feina. Ara ens agafem un petit descans durant uns dies per poder tornar amb més força, i seguir creixent i aprenent del nostre ofici!

Vàrem començar l’any guanyant el concurs de Fusteria Digital amb la proposta elaborada juntament amb ADR Projects i que vàrem titular Arrels. Aquesta havia de ser una instal·lació per Temps de Flors, que finalment, i per problemes aliens a nosaltres, no vàrem poder desenvolupar. Al llarg de l’any, hem realitzat altres treballs d’arquitectura efímera com el suport expositiu dels Premis d’arquitectura de les comarques gironines (en el que va ser seleccionat la nostra instal·lació La merda se’ns menja del Lluèrnia 2018) i la instal·lació del Lluèrnia d’aquest any: Reflexos obsolets.

Durant l’any hem pogut assessorar a diverses persones en temes varis: En Bernat, que necessitava saber el que s’hauria de gastar si llogava la porteria per fer-hi casa seva; la Cristina, que necessitava valorar la reforma i ampliació d’una casa a la plaça de Celrà; en Pitu, que volia tenir una idea del preu de construir casa seva en un terreny de la família… i hem assessorat Som Energia amb la recerca de la seva nova seu.

Però això no és tot…

També hem  treballat per varis ajuntaments i grups municipals: hem estudiat la implantació d’un centre cívic a Bordils, hem elaborat fotomuntatges per les propostes electorals, hem realitzat els panells de la proposta que l’Ajuntament de Celrà té en ment per la piscina municipal, i actualment tenim entre les mans tres estudis d’habitatges buits: el de Sant Hilari Sacalm, el del nucli antic de Calonge i en breu començarem a treballar el d’Arbúcies.

Hem redactat una esborrany de Pla de Millora Urbana per l’Alba i l’Adrià, que fa temps que somien en poder construir un garatge semisoterrat a casa seva, però la concessió de la llicència depèn de la resolució d’aquest pla.

I entre altres petites coses com cèdules d’habitabilitat, certificacions, certificats i llicències d’activitats, hem tingut la sort de poder començar les obres de Casa Canyes i la reforma i millora energètica de casa la Glòria a La Farinera. I aviat començaran les obres de la reforma de la casa de Tossa de Mar, on la Madelaine i en Frank volen venir per gaudir del clima mediterrani. Sumat a tot això, fa pocs dies que hem iniciat el projecte de reforma de casa l’Andrea, a Castell – Platja d’Aro, cosa que ens fa molt feliços i fa que acabem l’any amb molt bon peu.

Així que només ens queda agrair a totes aquelles que esteu fent possible que el projecte d’undos segueixi endavant.

Gràcies per apostar per l’Economia Social i Solidària.

Bon any 2020!